fbpx

Philips breidt Evnia-gaminglijn uit met nieuwe QHD-monitor

Philips Evnia 32M2C5500W

Met de feestdagen in aantocht kondigt Philips vandaag zijn nieuwe monitor binnen de Evnia-gaminglijn aan. De Philips Evnia 32M2C5500W heeft een stijlvol ontwerp en biedt gamers een ultrasnelle, comfortabele en meeslepende ervaring.

Disclaimer: we hebben de monitor niet getest. De info komt uit het persbericht.

Snelle, kleurrijke en actievolle game-ervaring gegarandeerd

De Philips Evnia 32M2C5500W biedt alles wat moderne gamers nodig hebben om het maximale uit hun sessie te halen en op het hoogste niveau te presteren. Het 1000R curved VA-paneel levert prachtige beelden in combinatie met het comfort van brede kijkhoeken. Samen geven ze gebruikers een meeslepende ervaring en helpt het hen om zich helemaal in de game te verliezen. Daarnaast garandeert de Quad HD-resolutie (2560 x 1440) kristalheldere beelden en rijke kleuren (92% DCI-P3). Verder tilt de DisplayHDR 400-certificering de monitor naar een hoger niveau met diepere, realistischere details. 

Naast opmerkelijke grafische prestaties levert de Philips Evnia 32M2C5500W de snelheid en precisie die de nieuwste games vereisen, zonder ooit een frame te missen. Dankzij de ultrasnelle 240Hz-verversingssnelheid, lage input lag, FreeSync Premium Pro-technologie en reactietijd van 0,5 ms MPRT wordt een uiterst soepele game-ervaring zonder ghosting, haperingen en onderbrekingen verzekerd. 

Tot slot is de gaming-monitor uitgerust met een groot aantal functies die het comfort, gemak en welzijn van de gebruiker bevorderen. Zo beschikt de Philips Evnia 32M2C5500W over de EasySelect-functie, waarmee eenvoudig door menu’s gebladerd kan worden. Daarnaast zorgen de LowBlue-modus en Flicker-Free-technologie ervoor dat ogen minder vermoeid raken. Tot slot verzekert de Compact Ergo-voet een consistent comfortabele weergave, aangezien deze gekanteld, gedraaid en in hoogte versteld kan worden

Belangrijkste kenmerken van de Philips Evnia 32M2C5500W:
  • 1000R curved scherm voor een meeslepende game-ervaring
  • Fast VA-paneel voorzien van Quad HD-resolutie voor kristalheldere beelden en brede kijkhoeken
  • 240Hz-verversingssnelheid voor uitstekende prestaties op hoge snelheden
  • Optimaal comfort met een ergonomisch standaard (in hoogte verstelbaar en met draaifunctie)
  • USB-hub voor meer gemak en connectiviteit

De Philips Evnia 32M2C5500W is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 499.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d