fbpx

Modern Warfare 3’s meest irritante skin verdwijnt naar de achtergrond

Modern Warfare 3

Als je Modern Warfare 3 al hebt gespeeld, dan heb je ongetwijfeld meer dan eens gamers in de Gaia-skin zien rondlopen. Je weet wel die half doorzichtige en donkere skin die verdacht veel op Groot lijkt. Ik werd er alvast zot van, en ik was niet alleen…

Het ziet er naar uit dat ontwikkelaar Sledgehammer Games luistert naar de community. Heel wat spelers vonden deze donkere skin irritant omdat die dus doorzichtig is wat hem moeilijk zichtbaar maakt tijdens multiplayer potjes.

Via Reddit heeft team nu laten weten dat ze de skin tijdelijk zullen uitschakelen om aan de vraag van de fans tegemoet te komen.

De skin wordt uitgeschakeld tot we veranderingen hebben doorgevoerd voor alle spelers” zegt de studio.

En er is nog goed nieuws: vanaf morgenavond tot en met aanstaande zondag is er een Double XP-periode waarbij je dubbel zoveel XP verdient tijdens het spelen. Dit voor zowel de wapens als battle pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: