fbpx

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ligt 5 december in de rekken

Cyberpunk 2077

Over twee weken brengt CD Projekt RED Cyberpunk 2077: Ultimate Edition uit voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. De game brengt het volledige verhaal van een huurling met de naam V en combineert Cyberpunk 2077 met de spionagethrilleruitbreiding Phantom Liberty en Update 2.0.

Cyberpunk 2077:Ultimate Edition is een open-wereld RPG met twee krachtige avonturen: het basisspel Cyberpunk 2077, dat zich afspeelt in de duistere toekomst van Night City, en Phantom Liberty, een spionage-thrillerverhaal dat zich afspeelt in de ommuurde wijk Dogtown.

Spelers kruipen in de huid van V, een cyberhuurling, en beginnen aan een overlevingsstrijd vol verhaalbepalende beslissingen, actievolle gameplay en onvergetelijke personages, waaronder rockerboy Johnny Silverhand (Keanu Reeves) en FIA-slaperagent Solomon Reed (Idris Elba).

Deze nieuwe release bevat ook de gratis Update 2.0, die veel van de mechanics heeft herzien en dynamische skilltrees, razendsnelle voertuiggevechten en verbeterde AI van vijanden en politie heeft ge├»ntroduceerd – naast het toevoegen van nieuwe wapens, voertuigen en kleding.

De release wordt aangevuld met een reeks eerder uitgebrachte digitale goodies die beschikbaar zijn als onderdeel van het “My Rewards”-programma, dat beschikbaar is voor iedereen die zich registreert.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition is vanaf 5 december te koop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d