fbpx

Lords of the Fallen’s eerste gratis post-launch content The Way of the Bucket is nu uit

Lords of the Fallen

Goed nieuws voor de fans van de game die door onze Wolnir omschreven werd als dé soulslike game van het jaar. Lords of the Fallen’s eerste gratis post-launch content The Way of the Bucket is nu uit.

Bereid je voor op een nieuwe quest met een community-favoriete NPC, een nieuwe overeenkomstige wapen- en pantserset, zes nieuwe spreuken en een heleboel verbeteringen op het gebied van prestaties, stabiliteit en optimalisatie, waaronder community-gestuurde moeilijkheidsbalancering.

Lords of the Fallen viert Black Friday ook met een reeks gelimiteerde kortingen op pc en console. Dit omvat een korting van 30% op de standaardversie van de game op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, een korting van 30% op de deluxe versie op Steam en 34% voor de standaardeditie op het pc-platform.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: