fbpx

Winnie The Pooh komt achter je aan in horrorspel Hundred Acre Wood

Winnie the Pooh: Blood and Honey was een volgens sommigen coole horror/slasher-film en volgens anderen dan weer een super slechte horrorprent. Wie gelijk had laat ik in het midden, ik heb de film zelf niet gezien, maar hij was alleszins een bron van inspiratie voor de makers van Hundred Acre Wood.

Jij bent Christopher Robin die gevangen zit in een verwrongen versie van het titulaire bos, dat is veranderd door een buitenaardse kracht.

Verken en overleef een verwrongen Hundred Acre Wood terwijl je wordt opgejaagd door een oude jeugdvriend, Winnie-de-Poeh. Red Christopher Robin met de hulp van Eldritch Beasts die ooit bekende gezichten waren. Ontdek wat er heeft plaatsgevonden en een eens zo mooi land heeft veranderd in iets duisters en gevaarlijks.

Je moet rennen, je verstoppen, platformen, puzzels oplossen en schieten terwijl je het bos verkent. Doe wat nodig is om Winnie-the-Pooh te ontwijken terwijl je langs de vijandige wezens sluipt die zich in de duisternis verbergen. Onderweg ontdek je de ruïnes van een ooit onschuldig kinderverblijf en ontdek je oude geheimen die wijzen op een “werkelijkheid die het menselijk begrip te boven gaat”.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: