fbpx

Speel als Gaia en red de zielen van verloren dieren in After Us

Piccolo Studio, het team achter Arise, heeft een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven van hun aanstaande game After Us.

In deze post-apocalyptische wereld is de speler verantwoordelijk voor het redden van de zielen van uitgestorven dieren en deze veilig terug te brengen naar Mother’s Ark, terwijl ze als Gaia, de geest van het leven, spelen.

Het doel wordt echter gecompliceerd door de aanwezigheid van Devourers, monsters die alles wat nog leeft proberen te verorberen. De speler moet dus waakzaam zijn terwijl hij door afbrokkelende steden en drooggelegde zeeën reist.

After Us komt uit op 23 mei voor Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het spel zal worden uitgegeven door Private Division, een uitgeverslabel van Take-Two Interactive.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: