fbpx

Nintendo viert release Zelda: Tears of the Kingdom met livestream

Nintendo zal de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vieren met een speciale Treehouse-livestream. De game komt uit op 12 mei en om dit te vieren zal er in de nacht van donderdag op vrijdag om 3:45 uur onze tijd een livestream plaatsvinden.

De focus van de livestream zal liggen op de Nintendo-store in New York en er zal ook gameplay van het spel worden getoond. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt.

Fans van het spel kunnen Tears of the Kingdom al pre-loaden op hun Nintendo Switch. De grootte van het spel is 16,2 GB, wat 2 GB kleiner is dan wat Nintendo eerder had aangekondigd. Waarom de grootte van het spel is aangepast, is onduidelijk.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom speelt zich af in dezelfde spelwereld als voorganger Breath of the Wild, maar bevat diverse aanpassingen zoals zwevende eilanden en verschillende grotten om te verkennen. Spelers kunnen objecten aan elkaar ‘fusen’ om nieuwe wapens te creëren en zelfs complete voer- en vliegtuigen bouwen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: