fbpx

Diablo IV Inside the Game: jouw klasse, jouw keuze

Het plezante aan Diablo IV is dat je de gameplay helemaal naar jouw hand kan zetten. Dat begint al bij het kiezen van je klasse, je uiterlijk, je speelstijl, je skill tree, enzovoort. Nu wil het toeval dat al deze elementen centraal staan in deze nieuwe Diablo IV Inside the Game video.

In deze laatste Inside the Game-video deelt het team meer over de funderingen van Diablo IV’s design, Play Your Way.  General Manager Rod Fergusson, Game Director Joe Shely, Lead Class Designer Adam Jackson en Lead Game Producer Melissa Corning deden heel wat mogelijkheden uit de doeken om je personages uiterlijk en speelstijl naar wens aan te passen. De keuze van de speler zit ingebakken in alles wat je kan doen in Diablo IV, gaande van hoe je eruitziet tot de vaardigheden die je gebruikt om de open wereld te trotseren.

PLAY YOUR WAY

  • Kies uit vijf klassen, afhankelijk van de speelstijl die je verkiest om je reis te beginnen. De Barbarian is een close-range wapenmeester. De Sorcerer doodt vijanden van veraf met krachtige elementaire magie. De Rogue is snel en kan wisselen tussen dichtbij en veraf. De Druïde kan veranderen in krachtige wezens en natuurmagie oproepen. De Necromancer roept de doden op om te vechten en bedient zich van bloed- of botmagie. 
  • De Skill Tree geeft spelers toegang tot verschillende vaardigheden, passieven of upgrades naarmate ze in level stijgen om ze krachtiger te maken. Ontgrendel een vaardigheid met een skill point en verbeter hem met extra skill points. 
  • De Paragon Board is een endgame systeem waarmee spelers hun speelstijl verder kunnen uitbouwen. Besteed Paragon-punten aan knooppunten die stats kunnen verhogen, vaardigheden kunnen aanpassen, nieuwe verbindingen tussen vaardigheden mogelijk maken of de manier waarop een speler zijn personage kan opbouwen veranderen. 
  • Legendary Items zijn zeer krachtige en zeldzame voorwerpen die spelers tijdens hun avontuur in Sanctuary kunnen vinden. Er zijn een paar verschillende categorieën legendarische voorwerpen, waarvan sommige een vaardigheid kunnen veranderen of verbeteren. 
  • Veel van de klassieke en zeer zeldzame voorwerpen uit eerdere titels keren terug als Unique Items. Deze zijn vergelijkbaar met Legendary Items; ze kunnen echter niet uit hun uitrusting worden gehaald om in andere voorwerpen te verwerken. 
  • Verbeter je uitrusting door crafting vendors in de stad te bezoeken om je item level te verhogen of sockets toe te voegen. 
  • De nieuwe character customization biedt bijna eindeloze mogelijkheden om personages te creëren. Je kunt kiezen uit verschillende gezichten, kapsels, huidskleuren en markeringen. Elke klasse bevat unieke opties om het personage te creëren dat je wilt zijn. 
  • Transmogs stellen spelers in staat het uiterlijk van een pantser of een wapen te veranderen om als een ander ontwerp te verschijnen. Tijdens je reizen in Sanctuary krijg je de kans om meer uiterlijkheden te verzamelen om je personage mee te stylen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: