fbpx

Dead Island 2 verkoopt 1 miljoen stuks in eerste weekend na release

De Dead Island franchise wekt steeds leuke herinneringen op bij mij, zombies de kop inslaan is en blijft pure fun.. De originele game is ondertussen al zo’n 12 jaar oud en vorige week vrijdag kwam het langverwachte deel 2 uit.

Gisteren deelde Deepsilver Dambuster Studios de verkoopcijfers van hun nieuwe game. De hobby, het meppen van de strompelaars met staven, loden pijpen en andere wapens, werd reeds door 1 miljoen mensen uitgeoefend.

Een mooi cijfer 3 dagen na release. Lees zeker RoMa’s review van Dead Island 2 om te weten te komen wat hij vond van de game!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: