fbpx

Pragalicious Podcast #054 | Boze vogels en trage zombies

In deze episode praten Jim, Praga, Kevin en RoMa over (het gebrek aan) trots bij developers en pushgedrag bij publishers. Ze hebben het ook over een koopje (of niet?) voor Sega, een brok geheugen voor Star Wars en een gouden randje voor Diablo.

Verder gaat het over boze vogels, studio’s die stiekem witwassen, verschillende soorten pasta, poetsvrouwen en Praga’s geurtjes.


00:00 – Intro
01:32 – Star Wars: Jedi Survivor gaat een hele hap nemen uit ieders data storage. Wie werkt met een externe harde schijf?
07:17 – Sega koopt voor 700 miljoen de studio achter Angry Birds. Een koopje of een woekerprijs?
11:16 – Diablo 4 gaat goud! Gaat deze game opleven naar z’n hype?
15:21 – Riot Games deelt dat het tweede seizoen van de League Of Legends-reeks Arcane niet in 2023 zal droppen.
17:58 – Redfall zal op release maximaal op 30FPS draaien. Hadden de makers dan niet beter voor uitstel gekozen? Hebben moderne developers te weinig trots in hun werk? Pushen publishers hen te hard?
25:43 – De suggesties van het huis


Je kan onze podcast ook beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: