fbpx

Maak kennis met Ballistic in nieuwe Apex Legends: Arsenal – Stories from the Outlands-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben Apex Legends: Arsenal onthuld, de volgende grote update voor de hero shooter. 

Arsenal is vanaf 9 mei beschikbaar en introduceert de nieuwste Legend genaamd Ballistic, een keurige oudeheer die zijn pensioen vaarwel heeft gezegd om de jonge pups wat respect bij te brengen.

August Montgomery Brinkman, beter bekend als Ballistic, was ooit een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games. Na het tragische verlies van zijn zwager trok Ballistic zich terug in eenzaamheid. Veertig jaar lang bleef hij ondergedoken, totdat een onverwachte gebeurtenis hem terughaalde en hem dwong om het syndicaat een aanbod te doen dat ze niet konden negeren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: