fbpx

Dit zijn de 5 best verkochte games in België (Week 15 2023)

We krijgen regelmatig cijfers door van de best verkochte games in Engeland of Amerika, de meest gedownloade games in de PlayStation of Xbox store, en ga zo maar even door. Maar welke vijf games gingen de voorbije week het meest over de toonbank in België?

De populairste sport ter wereld blijft ook de populairste virtuele sport ter wereld, en dus is het niet meer dan normaal dat FIFA 23 op de eerste plaats staat. De tweede plaats gaat naar een titel die maar niet kapot te krijgen is, namelijk GTA V. Op de derde plaats de God of War die het netjes wint van een oorlogsspel genaamd Call of Duty, dat op vier staat. En nog binnen de top 5 het plezante Mario Kart 8.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d