fbpx

Nieuwe Tekken 8 trailer bevestigt Lili’s terugkeer

Nu het weer een ietsje rustiger is rond Mortal Kombat en co is het volop de beurt aan Bandai Namco’s Tekken 8 om in de belangstelling te staan. En van die belangstelling maakt ook Lili gebruik vandaag.

De nieuwe trailer, waarin Lili centraal staat, geeft ons een smakelijke showcase van deze populaire dame die dus deel zal uitmaken van het hoofdroster bij launch.

En ja voor de kenners, ze draagt inderdaad een nieuwe outfit. Deze werd ontworpen door Lady Jasmin Darnell, zoals bevestigd door Katsuhiro Harada op Twitter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: