fbpx

“Forza Motorsport verschijnt nog dit jaar”

Forza Motorsport

Het is al van Forza Motorsport 7, in 2017, geleden dat we nog iets gehoord en gezien hebben van Turn 10 Studio’s populaire racing franchise. We hebben het dan niet over hun meer offroad/festivals georiënteerde Horizon-reeks maar wel over de Forza Motorsport-tak. Daar komt dit jaar (waarschijnlijk) verandering in.

En het zal er meteen boenk opzitten als we creatief directeur Chris Esaki mogen geloven. Volgens hem wordt de sprong in de fysicasimulatie de grootste ooit voor een Forza Motorsport-titel.

Ik heb geprobeerd te bedenken hoe ik dit voor iedereen hier kan kwantificeren zonder het spel in handen te hebben, dus om het fysicawerk in perspectief te plaatsen: de veranderingen die we van Forza Motorsport 7 tot nu toe hebben doorgevoerd, zijn meer dan de veranderingen die we van Forza Motorsport 4 tot en met 7 hebben doorgevoerd. Het is eigenlijk een enorme generatiesprong die naar het spel komt.”

En we hoeven zelfs niet lang meer te wachten om met deze game aan de slag te kunnen op pc en Xbox (Game Pass). Volgens Esaki zou de release van de game, die in de fase van het finetunen zit, nog later dit jaar zijn. Wanneer exact? Dat vernemen we misschien op Microsofts Xbox Games Showcase op 11 juni.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: