fbpx

De druïde staat centraal in nieuwe Diablo IV-video

Ondertussen weten we dat Diablo IV gold is gegaan, dat de game dus echt op 6 juni in de rekken ligt, en dat we in mei een nieuw testweekend krijgen.

Het ideale moment dus om ons kennis te laten maken met een nieuwe klasse, namelijk de druïde, en dit in een fonkelnieuwe video. Net zoals we dat kennen uit bijvoorbeeld World of Warcraft beschikt de druïde over diverse magische krachten, en kan hij ook shapeshiften.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: