fbpx

The Texas Chain Saw Massacre: The Game is op launch beschikbaar op Xbox Game Pass

Heb je een Xbox-console in huis en daarbovenop ook een Xbox Game Pass-abonnement? En ben je bovendien ook een fan van horrorspellen? Top! Het enige wat je dan nog nodig hebt is een kettingzaag!

Dit om je helemaal uit te leven in The Texas Chain Saw Massacre: The Game. Deze zal namelijk op dag van launch meteen beschikbaar zijn in het Xbox Game Pass-aanbod.

Het enige wat je nog nodig hebt is geduld. De game verschijnt immers pas op 18 augustus, en dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, and PC via Steam and Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: