fbpx

Virtueel je benen breken in VR Skater voor PS VR2

VR Skater PS VR2

Dankzij de PlayStation VR2 kan je een heleboel plekken verkennen waar je anders nooit zou kunnen raken. Denk maar aan bergen beklimmen in Horizon Call of the Mountain of kayakken op Antarctica in Kayak VR.

Binnenkort kan je jezelf ook wagen aan een potje virtueel skaten, want ontwikkelaar Perp Games werkt aan VR Skater voor de PS VR2. Dankzij de game moet je jezelf een echte skater gaan voelen, maar dan zonder echt skateboard.

Ik ben alvast benieuwd wat het gaat geven, want ik ben nooit verder geraakt dat een relatief rechte lijn rijden met m’n twee voeten bovenop de skateplank…

VR Skater heeft nog geen definitieve releasedatum, maar je kan de game wel al op je wishlist zetten in de PlayStation Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: