fbpx

Final Fantasy Pixel Remaster-serie verschijnt op 19 april voor PS4 en Switch

FFVI-pixel-remaster

Goed nieuws voor al wie de Final Fantasy Pixel Remaster-games ook op de Nintendo Switch en PlayStation 4 wil spelen. De zes games maken vanaf 19 april 2023 hun opwachting op die consoles.

Deze Pixel Remaster-serie bevat geremasterde versies van Final Fantasy 1 tot en met Final Fantasy 6. Deze games verschenen eerder al op pc en mobiele apparaten en blijven trouw aan de originele versies met hun unieke retro-design. Maar tegelijkertijd werden er wel een pak quality-of-life upgrades doorgevoerd om ze ook speelbaar te maken in deze tijd.

De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versie van de Final Fantasy Pixel Remaster-series kregen enkele unieke features mee, zoals de optie om te schakelen tussen de originele soundtrack en de nieuwe versie van de muziek, en de keuze in lettertypes. Daarnaast kunnen we de gameplay naar wens aanpassen door bijvoorbeeld willekeurige gevechten aan- of uit- te zetten of XP-multipliers in te stellen tussen 0 en 4.

Alle zes titels in de FINAL FANTASY Pixel Remaster-serie zijn apart te koop in de PlayStation™ Store of Nintendo eShop. Daarnaast kunnen spelers de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE kopen om de hele serie binnen te halen. Vanaf vandaag kunnen spelers de digitale Nintendo Switch-versie pre-orderen. Spelers die de Nintendo Switch-versie van games uit de FINAL FANTASY Pixel Remaster-serie aanschaffen vóór 25 mei 2023 ontvangen twee wallpapers. Spelers die met de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE de complete serie aanschaffen, ontvangen alle 12 wallpapers.

Spelers die games uit de FINAL FANTASY Pixel Remaster-serie voor PlayStation 4 aanschaffen tussen 19 april – 25 mei 2023 ontvangen een theme en avatar van de gekochte games. Spelers die de complete serie in de FINAL FANTASY I-VI BUNDLE aanschaffen ontvangen alle themes en avatars (in totaal zes van elk).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: