fbpx

Dit mag je verwachten van de endgame in Diablo IV

Diablo 4

De voorbije weekenden konden we aan de slag in de beta van Diablo IV. Het waren zéér aangename eerste stappen in Sanctuary, dat lees je ook in de uitgebreide preview die auron_sagara schreef.

Maar iedereen wil natuurlijk weten wat er allemaal te gebeuren staat eens je jezelf helemaal door het verhaal hebt geploeterd. Wel, dat heeft ontwikkelaar Blizzard vandaag uit de doeken gedaan via een uitgebreide video.

Heb je geen tijd/zin om de zes minuten durende video te bekijken? Geen probleem, dan vind je hier een handige samenvatting:

  • Nadat je de campagne hebt voltooid, kun je jezelf uitdagen met hogere World Tier-moeilijkheidsgraden door Capstone Dungeons te voltooien. Hoe hoger de World Tier, hoe meer buit en voordelen je personage kan krijgen.
  • Het Paragon Systeem bevat nog meer mogelijkheden om je perfecte build te verfijnen buiten de initiële Skill Tree om het uniek van jou te maken. Kies een pad en welke boons en glyphs je wilt nastreven op basis van je speelstijl.
  • Vul de Codex of Power aan door Aspects te vinden die in dungeons verborgen liggen. Hiermee kun je voorwerpen die je in de wereld vindt veranderen in krachtigere legendarische items.
  • Er zijn meer dan 120 dungeons in Sanctuary en elk daarvan kan een Nightmare Dungeon worden. Gebruik Nightmare Sigils om de Nightmare-versie van dungeons te activeren en moeilijkere doelen en uitdagingen toe te voegen om te overwinnen.
  • Nog sterkere monsters zwerven door Sanctuary voor degenen die de campagne hebben voltooid. Versla deze monsters in Helltide-gebieden om shards te verzamelen waarmee je grote beloningen in caches kunt kopen.
  • Ga naar de Tree of Whispers om Whispers of the Dead te verzamelen. Bij elke voltooide bounty kunnen spelers terugkeren naar de boom om een grote beloningscache te ontvangen.
  • Wie zichzelf wil testen tegen andere spelers, kan dat doen in de Fields of Hatred. In dit PvP-gebied kunnen spelers kiezen voor een conflict tussen elkaar of opdrachten uitvoeren om shards te verzamelen die ze in de stad kunnen zuiveren. Beloningen wachten op degenen met gezuiverde shards, maar alle spelers in de Fields lopen gevaar voor degenen die op zoek zijn naar PvP.
  • Als Live Service-game zal Diablo IV nog lang na de lancering worden bijgewerkt.

Diablo IV is vanaf 6 juni 2023 verkrijgbaar op PlayStation, Xbox en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: