fbpx

Het avontuur van One Piece Odyssey gaat verder met de DLC Reunion of Memories

Bandai Namco Europe kondigt Reunion of Memories aan, een DLC die binnenkort verschijnt voor One Piece Odyssey, de RPG gebaseerd op de iconische franchise die een draai geeft aan het originele verhaal.

De beroemde piraten rusten eindelijk uit na hun ongelooflijke avonturen op het eiland Waford en in Memoria, de wereld gemaakt van hun herinneringen. Maar als ze hun laatste nacht samen vieren voordat ze wegvaren, verschijnt er een meisje dat op Lim lijkt, gekleed in zwarte kleren met haar kap over haar gezicht getrokken, met een sinistere zwarte kubus in de hand…

Maar wie is zij? De Straw Hat Crew wordt terug gedwongen in Memoria en opnieuw getransporteerd naar Alabasta, hoewel het er anders uitziet dan de vorige keer, en de kubus die nodig was om te ontsnappen is verdwenen!

De wereld van herinneringen is niet meer hetzelfde en Luffy en zijn vrienden zullen een weg terug moeten vinden, maar niet voordat ze een laatste verborgen mysterie ontrafelen. Ontdek wat de Straw Hat Crew te wachten staat in de aankondigingstrailer van One Piece Odyssey: Reunion of Memories.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: