fbpx

Minecraft-film vanaf 4 april 2025 in de bioscoop

Minecraft

Het was al even bekend dat er door Warner Bros. gewerkt werd aan een film die zich afspeelt in het Minecraft-universum. Omdat het lang stil bleef rond het project werd aangenomen dat het hele project de vuilbak gekieperd werd. Maar daar is dus niks van aan zo blijkt.

Dankzij de Amerikaanse website Deadline weten we nu dat de Minecraft-film vanaf 4 april 2025 in de zalen gaat lopen. Da’s nog twee jaar wachten, maar zo hebben we tijd genoeg om meer details te weten te komen over deze film.

Het enige wat we nu weten is dat de film de focus legt op een jong meisje dat samen met een groep vrienden op avontuur trekt. Jason Momoa, bekend van Aquaman, speelt alvast een rol in de film.

De Super Mario Bros. Movie is nog maar net in de zalen of er staat al een nieuwe film gebaseerd op een gigantische game-IP in de planning. Als de Minecraft van hetzelfde hoge niveau is, gaan we een mooi lente tegemoet in 2025!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: