fbpx

Teaser geeft eerste kijk op derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0

Activision heeft groen licht gegeven voor de eerste teaser van het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0. Benieuwd wat we deze keer mogen verwachten.

Ik moet toegeven dat ik bij release van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 enorm op mijn loftrompet aan het blazen was. Helaas was mijn adem van korte duur, want na het eerste seizoen kon de game mij niet meer bekoren.

Gelukkig zijn er voor Activision nog genoeg spelers, die de game nog dagelijks spelen. Deze spelers kijken dan ook ongetwijfeld reikhalzend uit naar het derde seizoen van deze game.

In de eerste teaser knalt de actie er weer letterlijk vanaf en zien we Valeria en Alejandro tegenover elkaar staan. Dit zal voor het nodige vuurwerk zorgen. Het derde seizoen gaat van start op 12 april 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Teaser geeft eerste kijk op derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0'

  1. wat is dat toch op het laatste van het filmpje met voordelen voor PS? Dacht dat het er zo tegen zat tss microsoft en sony?

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: