fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 12 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Qua games moge het duidelijk zijn dat ik helemaal into Hogwarts Legacy ben. Er valt zoveel te ontdekken en te doen, vrij te spelen en te verzamelen, kortom helemaal my cup of tea. De sfeervolle muziek, de knappe graphics en de verscheidenheid aan quests maken dat ik me nog geen seconde verveelt heb. Entertainment van de bovenste plank.

Op het vlak van series nog snel de twee laatste afleveringen checken van seizoen 2 van The Flight Attendant en dan seizoen 2 kijken van Shadow and Bone op Netflix. Laat het dus maar regenen dit weekend zodat ik lekker veel tijd heb om niet buiten te komen.


MrRolfson

Vrijdag is het een al rood wat de klok slaat. De Rode Duivels spelen hun eerste wedstrijd sinds de aanstelling van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco en ik ben dan ook razend benieuwd hoe dat gaat uitpakken tegen Zweden.

Voor de rest ga ik me net zoals alle andere crewleden toch ook wagen aan de beta van Diablo IV. Ik kan niet wachten om te ontdekken wat Blizzard voor ons in petto heeft, al gaf de preview van auron_sagara me al een goed overzicht van wat ik mag verwachten.

Verder staan ook de nodige potjes Fortnite weer op het menu en wie weet laat ik me toch verleiden om Hogwarts Legacy aan te schaffen…


auron_sagara

Het duivelse weekend met Diablo IV heeft zijn sporen na gelaten. De demoon griep heeft me bij de lurven te pakken en ik strijd heldhaftig om dit te overwinnen. Veel rust overdag is een must, zodat ik toch nog wat aan de review kan werken van WWE 2K23.

Ik hoop ook tegen vrijdagavond me wat beter te voelen, zodat ik opnieuw de poorten van de hel kan betreden en om dit gedrocht terug naar de plaats van waar het kwam te sturen. De open bèta van Diablo IV is beschikbaar en we krijgen nu de kans om de Necromancer en Druid uit te testen.

De serie 1985 wordt hier ook bekeken, dit is een straffe Vlaamse/Waalse serie over de rijkswacht uit de jaren ’80.


Jim

Dit weekend zetten we de verbouwingen even on hold. Ideaal dus om mijn duivels te ontbinden in de Diablo IV-beta en mijn tanden te zetten in de Battle Pass van Fortnite. Ik ben weer helemaal in de ban van de Battle Royale na de release van Season 2 van Chapter 4. Samen met 3 vaste kompanen trachten we zoveel mogelijk wins binnen te halen!

Aangezien het zondag geen voetbal is, is er tijd voor familie. Een wandeling in het mooie Klein-Brabant en daarna gezellig samen iets eten is altijd een goed plan. Hopelijk zijn de weergoden goedgezind en schijnt het zonnetje! Zondag sluiten we af met het begin van het tweede seizoen van The Wire. Niet alleen omdat het zo’n geweldige serie is maar ook om de fenomenale acteur Lance Reddick te eren.


RoMa

Ja jongens, met de remake van Resident Evil 4 kan je je echt blijven amuseren. Ik krijg er maar geen genoeg van. Wat is dit toch een iconische titel. Deze remake én die van Dead Space twee maanden geleden, wat heb ik gedaan om dát te verdienen?

Op Netflix ben ik begonnen aan Praga’s laatste suggestie uit onze podcast, The Silent Sea. Ook daar zitten toch goed wat Dead Space & Prey-vibes. Horror is helemaal the name of the game voorlopig. Ik speel ook nog goed wat Rocket League, maar als het daar online fout loopt kan dat ook pure horror zijn.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: