fbpx

Grote update moet Blood Bowl 3 weer op de rails zetten

Blood Bowl 3

De launch van Blood Bowl 3 was, en dat is misschien zacht uitgedrukt, een drama. Dat kan je ook in onze review lezen. Een nieuwe patch, die nu beschikbaar is, moet beterschap brengen.

Sinds de game vorige maand verscheen, hebben de studio en uitgever vele reacties van de community ontvangen, waaronder meldingen van bepaalde technische problemen en zorgen over het betalingssysteem. Op basis van deze feedback zijn er al talloze wijzigingen aangekondigd en doorgevoerd om de game te verbeteren en deze problemen op te lossen.
 
Blood Bowl 3 is gemaakt voor de langere termijn, een ervaring waar regelmatig nieuwe content, functies en competitieve evenementen aan worden toegevoegd. Daarbij zijn de ontwikkelaars er zich terdege van bewust dat alles staat of valt met de basis en gameplay van het spel. De nieuwe, vandaag verschenen patch is een reactie op de zorgen die spelers hebben geuit over het systeem voor het genereren van inkomsten in de game.

Vanaf nu zijn alle Common, Rare en Epic-uitrusting die wordt ontgrendeld door middel van aankoop of in-game-beloning onbeperkt te gebruiken voor de verschillende teams, voor personages die dezelfde posities spelen. Het is niet langer nodig om meerdere helmen of schoudervullingen aan te schaffen om andere spelers in dezelfde positie mee uit te rusten. Spelers die meermaals dezelfde uitrusting hebben gekocht (nu met onbeperkt gebruik), worden terugbetaald in Warpstone, de in-game valuta van Blood Bowl 3.

Tijdens het voorseizoen, dat duurt tot de start van Season 1 in mei, zal de ontwikkelaar de ervaring blijven verbeteren op basis van de feedback en verwachtingen van de community. Daarbij wordt speciale aandacht geschonken aan de voorbereiding van het competitieve seizoen (klassementen, matchmaking-systeem, admin-tools, enz.).

Tijdens het voorseizoen worden patches uitgebracht om alle nodige correcties door te voeren. Bovendien kan de Season 1 Blood Pass, die toegang geeft tot een nieuwe factie, extra functies en 50 beloningslevels, door alle spelers gratis worden ontgrendeld om eventuele problemen bij de lancering te compenseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: