fbpx

LEGO Bricktales krijgt gratis update in Paas-thema

LEGO Bricktales Easter Update

Geloof het of niet, maar als LEGO-fanaat moet je LEGO Bricktales gespeeld hebben. De game verscheen eind 2022 en gooit je op een unieke en creatieve manier in een digitaal LEGO-avontuur. Check vooral onze review als je me niet gelooft…

LEGO Bricktales heeft nu een gratis update gekregen waarmee je volledig in de Paassfeer kan onderdompelen.

In een gloednieuw diorama maak je kennis met de Paashaas. Die heeft problemen met het maken van de paaseieren omdat de kippen nogal gestresseerd rondlopen. Aan jou om Pasen te redden door vijf nieuwe puzzels op te lossen door creatief om te gaan met LEGO-blokjes.

Verder vind je ook nog een extra collection quest terug in de update, drie nieuwe kledingstukken die je kan kopen met gevonden eieren, een nieuwe muziektrack én een update aan het menu waarbij je beter op de hoogte gebracht wordt van toekomstige updates.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: