fbpx

SEGA kondigt Sonic Origins Plus aan

Sonic Origins

Sonic-fans mogen zich opmaken om hun collectie uit te breiden, te vervolledigen of te starten. Met Sonic Origins Plus speel je immers klassieke Sonic the Hedgehog-titels in één tijdloze collectie.

Sonic Origins Plus is ontwikkeld door SEGA en bouwt voort op het succes van Sonic Origins, de in 2022 verschenen, voor huidige platformen geremasterde verzameling van klassieke Sonic-games, met toevoeging van alle 12 Sonic Game Gear-titels, classic Amy als speelbaar personage in Sonic the Hedgehog 1, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD, en Knuckles als speelbaar personage in Sonic CD.
 
Sonic Origins Plus verschijnt op de verjaardag van Sonic, 23 juni 2023, voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, de Nintendo Switch-systemen en pc.

Kenmerken:

 • Verzameling van 16 Sonic the Hedgehog-titels
  • Sonic Origins Plus bevat 16 klassieke Sonic-titels, inclusief Sonic the Hedgehog 1Sonic the Hedgehog 2Sonic 3 & Knuckles, Sonic CD, en 12 Game Gear-games die speelbaar zijn in het museum.
 • Nieuwe speelbare personages
  • Sonic-fans kunnen nu als classic Amy spelen in Sonic the Hedgehog 1, 2, 3 en Sonic CD, of als Knuckles in Sonic CD.
 • Verschillende modes, zones, uitdagingen en meer
  • Ga ouderwets genieten met de Classic Mode en beleef de legendarische Sonic-games in hun retro-vorm met klassieke uitdagingen. Daarnaast is er de Anniversary Mode, met een full-screen weergave en oneindig veel levens, zodat spelers kunnen blijven spelen zonder game overs.
 • Fysieke premium-verzamelaarseditie
  • Inclusief een artboek van 20 pagina’s met klassieke ontwerpen, en een omkeerbare hoes met nooit eerder verschenen artwork.
 • De definitieve manier om klassieke Sonic-games te spelen
  • Sonic Origins Plus is speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, de Nintendo Switch-systemen en pc, met verbeterde presentatie, beelden en animaties voor de huidige generatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: