fbpx

Nieuwe verbluffende trailer voor Senua’s Saga: Hellblade II

Momenteel is in San Francisco de Game Developers Conference (GDC) aan de gang. Gisteren onthulde Ninja Theory via Twitter een wel heel indrukwekkende trailer over de realtime facial animation in Senua’s Saga: Hellblade II.

De Britse studio scheerde in 2017 al hoge toppen met het geweldige Hellblade: Senua’s Sacrifice. Niet enkel op grafisch vlak maar ook op vlak van gameplay en verhaalvertelling.

De sequel op Senua’s Sacrifice, Hellblade 2, werd in december 2019 gelijktijdig aangekondigd als de Xbox Series X op The Game Awards. Bijna exact twee jaar later werden er beelden van de eerste gameplay op de wereld losgelaten.

Nu we deze nieuwe trailer hebben mogen aanschouwen liggen de verwachtingen enorm hoog en kijken we met z’n allen reikhalzend uit naar meer beelden!

Wanneer we terug aan de slag kunnen met Senua is nog niet helemaal duidelijk, maar het spel komt exclusief uit voor Xbox Series X/S en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: