fbpx

Introvideo onthuld van Dead Island 2

Hij komt! Hij komt! En dan heb ik het niet over de lieve sint maar wel over Dead Island 2. Na jaren van miserie verschijnt de game op 21 april voor Xbox Series X en Xbox One, PlayStation 5- en PlayStation 4 en de Epic Games Store voor pc.

Ontdek een gruwelijke versie van Los Angeles en geniet van het pulp-sfeertje dat je in HELL-A staat te wachten.

Waag je op de verlaten en met bloed besmeurde Hollywood Boulevard, en verken de lege huizen van de rijken. Bezoek de stad die eerder bekendstond als de  City of Angels, en geniet van de smerige details in het zonnige, door zombies overspoelde Californië.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: