fbpx

Horizon Forbidden West: Burning Shores pre-order trailer

Zelf heb ik meer dan 60 uur gestoken in Horizon Forbidden West. Ik ben namelijk zo iemand die geen icoontje links kan laten liggen, geen deur gesloten kan laten en altijd links/rechts gaat piepen wanneer je rechts/links moet. Is het binnenkort weer van dat?

Op 19 april verschijnt de eerste DLC, genaamd Burning Shores, voor deze fantastische avonturentitel.

Als jij er als een van de eersten bij wil zijn, dan kan je hem nu pre-orderen. Zo kan je bij launch meteen aan de slag.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Horizon Forbidden West: Burning Shores pre-order trailer

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: