fbpx

Vierde deel Fire Emblem Engage-uitbreidingspas beschikbaar vanaf 5 april

Fire Emblem Engage

Het avontuur van de Divine Dragon gaat vanaf 5 april verder dankzij de allerlaatste dlc via de Fire Emblem Engage-uitbreidingspas.

In de trailer die net werd uitgebracht zien we hoe een verstoorde versie van Elyos wordt verkend door Alear. Die wordt naar deze parallelle wereld geleid door een mysterieuze stem die in de Somniel om hulp vraagt. Samen met de drakentweeling Nel en Nil maakt Alear een nieuwe reis om de zeven Emblem Bracelets te verzamelen.

Na het voltooien van Chapter 6 en het ontgrendelen van de vaardigheid om voorwerpen te transformeren met de Ancient Well in de Somniel, komt het aanvullende Fell Xenologue-verhaal beschikbaar. Wanneer je dit verhaal tot een goed einde brengt, komen nieuwe bondgenoten beschikbaar voor de hoofdgame, naast nieuwe klasses – de Enchanter en Mage Cannoneer.

Check zeker ook de uitgebreide review die auron_sagara schreef van het fantastische Fire Emblem Engage.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: