fbpx

Aliens: Dark Descent heeft releasedatum te pakken

Aliens Dark Descent

Een ijzersterke Aliens game, daar heb ik wel zin in. En hopla ik moet niet zolang meer wachten want Focus Entertainment heeft de releasedatum voor het tactical squad-based actiespel Aliens: Dark Descent vastgelegd én bevestigd voor 20 juni.

In Aliens: Dark Descent voer je het bevel over een groep geharde Colonial Marines om een Xenomorph-uitbraak op de planeet Lethe te stoppen.

Leid je soldaten in realtime gevechten tegen iconische Xenomorphs, schurkachtige agenten van de onverzadigbare Weyland-Yutani Corporation en een groot aantal gruwelijke wezens die nieuw zijn in de Alien-franchise.

Infiltreer door grote open levels en vernietig vijanden met je team, waarbij je met een druk op de knop strategisch en intuïtief opdrachten geeft. Wees voorzichtig, want de dood is permanent en je vijanden passen hun tactiek aan je acties aan terwijl ze op je jagen. Smeed unieke paden om te overleven, ontdek sluiproutes, creëer veilige zones en stel bewegingsdetectoren op in een persistente wereld waarin je acties voor altijd van invloed zijn op de levels.

Pas je team aan met verschillende klassen. Level-up en specialiseer je soldaten met unieke vaardigheden en een arsenaal aan wapens, bepantsering en extraatjes, voor missies met een hoge inzet in verraderlijk gebied. Ontwikkel je basis om nieuwe technologie te onderzoeken en je team nog verder te verbeteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: