fbpx

Griezelige verhaaltrailer voor WO1-horrorspel Amnesia: The Bunker

Het moet al geen lachen geweest zijn om in de loopgraven rond te hangen tijdens de Eerste Wereldoorlog, laat staan dat je te maken krijgt met een duivelse entiteit zoals dat in Amnesia: The Bunker het geval is…

Spek voor jouw bek? Dan zal je zeker genieten van onderstaande trailer waarin het verhaal centraal staat.

Amnesia: The Bunker verschijnt op 16 mei op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4, Steam en Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: