fbpx

Officiële trailer voor Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

Zal ik eens een geheim verklappen? Ik ben nooit een echte fan geweest van de Power Rangers, en de Pink Ranger was mijn favoriet. Voila!

Geef mij maar echte helden zoals Chuck Norris, die zou de Rangers nogal eens een lesje leren. Maar bon, de fans die zullen dan weer smullen van deze nieuwe trailer.

Het verhaal, dat vanaf 17 april te zien is op Netflix, gaat als volgt: De Rangers worden geconfronteerd met een bekende dreiging uit het verleden. Te midden van een wereldwijde crisis worden ze opnieuw opgeroepen om de helden te zijn die de wereld nodig heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Officiële trailer voor Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always'

  1. Haha Praga, I get you.
    Wanneer ik klein was, was het eerder Bioman op Club Dorothée 😊
    Maar daarna kwam DragonBall Z ✌🏻

Reacties zijn gesloten.

%d