fbpx

11 minuten 4K gameplay van Soulslike Pinocchio game Lies of P

Ook al ben ik geen krak in het Soulslike genre, toch ben ik stiekem benieuwd naar Lies of P. Deze brute game, gebaseerd op een van de figuren uit mijn prille jeugd, namelijk Pinocchio zou wel eens kunnen verrassen. (En dat is niet gelogen)

Lies of P belooft een elegante wereld vol spanning, een diepgaand gevechtssysteem en een aangrijpend verhaal.

Het spel zal ook onderling verbonden procedurele quests beleven die zich afspelen afhankelijk van hoe je liegt. Deze keuzes hebben dan weer een invloed op hoe het verhaal afloopt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: