Eerste gameplay beelden voor Senua’s Saga: Hellblade II

Het minste wat je kon zeggen van Senua’s Saga: Hellblade was dat het een pakkende en aangrijpende game was die vriend en vijand heeft verrast. We zijn dan ook razend benieuwd naar de opvolger.

Veel weten we nog niet, maar dat laten we niet aan ons hart komen. Maar dankzij de gameplay reveal op The Game Awards wordt onze honger alleen maar groter.

Hou er wel rekening mee dat de game enkel gepland staat voor pc en Xbox. De game komt vanaf release ook op Xbox Game Pass te staan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)