Vampire: The Masquerade – Bloodhunt verschijnt in de lente van 2022

Er zijn reeds heel wat battle royale-games op de markt, maar eentje met vampieren? Dat zegt ons alvast niets. Daar brengt Vampire: The Masquerade – Bloodhunt volgende lente verandering in. Of dat willen ze toch…

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt is dus een third person free-to-play Battle Royale ervaring die zich afspeelt in het Vampire: The Masquerade universum.

Ervaar voor de allereerste keer het concept van vampieren in oorlog als sektes botsen in de stad Praag, aangezet door de komst van aanvalsteams van de Tweede Inquisitie. Word het ultieme roofdier door je bovennatuurlijke krachten, wapens en humor te gebruiken om je vijanden uit te roeien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)