PUBG: Battlegrounds is vanaf volgende maand free-to-play

PUBG Battlegrounds

Mijn battle royale-carrière begon een paar jaar geleden met de release van PUBG: Battlegrounds. Daarna volgden nog Fortnite, Realm Royale, Apex Legends en het onvermijdelijke Warzone. In tegenstelling tot al deze games moest je voor PUBG wel betalen, maar daar komt nu verandering in.

KRAFTON bevestigde op The Game Awards 2021dat hun battle royale game vanaf 12 januari free-to-play zal worden op pc en consoles.

Op launch komt er een premium account upgrade genaamd Battlegrounds Plus, waarmee spelers toegang krijgen tot exclusieve in-game features. Degenen die de game hebben gekocht voor de overgang van free-to-play, ontvangen het PUBG – Special Commemorative Pack, dat een automatische upgrade naar Battlegrounds Plus bevat.

En dat is nog niet alles. Het PUBG – Special Commemorative bevat een automatische accountupgrade naar Battlegrounds Plus, de Battle-Hardened-kostuumskinset, de Shackle and Shanks Legacy Pan en het Battle-Hardened Legacy-naamplaatje.

Een mooi eerbetoon en teken van dank aan de vele spelers die de game groot hebben gemaakt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)