fbpx

Need for Speed Unbound Volume 2 nu beschikbaar

Need for Speed Unbound is en blijft een vreemde eend in de racewereld. Met zijn realistische omgevingen en cartooneske personages, gokte ontwikkelaar Criterion op een goede mix en dat pakte volgens mij ook effectief goed uit.

In de nieuwste update, Need for Speed Unbound Volume 2, krijgen we toegang tot een pak nieuwe features en rewards zoals wagens, liveries en rij-effecten. Ook krijg je nieuwe uitdagingen voorgeschoteld én wordt de nieuwe dlc Keys to the Map geïntroduceerd. Al betaal je voor deze laatste €4,99 extra.

Hier vind je een overzicht van alle nieuwe content in Need for Speed Unbound Volume 2:

  • Nieuwe manieren om de straat op te gaan – Geniet van een overvloed aan extra content, waaronder Endurance Events en gloednieuwe Rumble Races. Spelers kunnen vanaf nu agenten provoceren in spannende snelle multiplayer-achtervolgingen met vrienden, of de rollen omdraaien door tegen ze te spelen en daarmee de grootste beloningen verdienen.
  • Meer manieren om te spelen – Speel 40 nieuwe uitdagingen, inclusief 3 nieuwe dagelijkse uitdagingen, om beloningen zoals XP en Bank te verdienen. Spelers kunnen ook op nieuwe Hot Laps-circuits strijden voor een intense adrenalinekick van 30 seconden, terwijl zij tegen de klok racen om nieuwe contentbeloningen te verdienen. Nieuwe Playlist Events zorgen voor nog meer variatie. Voltooi Playlists om grote beloningen te verdienen, waaronder een Rare Custom Lotus Emira Balmain Edition.
  • Beloningen – Spelers kunnen hun stijl laten zien op de straten van Lakeshore met nieuwe rij-effecten, poses, stickers en nog veel meer.
  • Keys to the Map DLC – Deze update is nu verkrijgbaar voor € 4,99 en onthult de kaartlocatie van alle 260 verzamelobjecten (100 Bears, 80 Street Art en 80 Billboards) en 160 activiteiten. De DLC wordt geleverd met het exclusieve kledingpakket “Fury and Zen”, dat bestaat uit een jas, t-shirt, joggingbroek en pet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: