fbpx

Morbius meldt zich aan in Marvel’s Midnight Suns-dlc The Hunger

2K en Marvel Entertainment hebben bekend gemaakt dat The Hunger, de derde post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met Morbius, nu beschikbaar is.

In The Hunger moet Morbius, die zichzelf per ongeluk in een vleermuisachtig wezen veranderde in een poging zijn zeldzame ziekte te genezen, zijn krachten bundelen met de Midnight Suns om een vampierbedreiging in New York City te bestrijden. Alsof een vampieruitbraak nog niet genoeg is, is Hydra begonnen met het inbrengen van ondode DNA in zijn sterkste troepen om een eskader van getransformeerde supersoldaten te creëren.

Morbius zelf wordt gerekruteerd door het voltooien van zijn eerste verhaalmissie “Weird Science,” die speelbaar wordt na het voltooien van de “Spidermaaaans” missie en Spider-Man ontmaskert in de Abbey tijdens Act One.

Dit is alle content die je in The Hunger terug vindt:

  • Nieuwe rekruteerbare Hero: Morbius, een levende vampier met 11 unieke Hero Abilities
  • Nieuwe verhaalmissies: Vecht tegen een groot aantal nieuwe vijandelijke types in uitdagende nieuwe ontmoetingen
  • New Abbey Upgrade: Laboratory
  • 3 Extra Hero Skins, 7 Abbey Outfits en 2 badpakken voor Morbius

The Hunger voor Marvel’s Midnight Suns kost €14,99 en is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: