fbpx

Ontdek vanaf vandaag de kleurrijke wereld van Tchia

Tchia

Tchia is een open-world adventure game dat zich afspeelt op een prachtig tropisch eiland. Hiervoor haalden de ontwikkelaars hun inspiratie uit de eilanden van New Caledonia.

Je kan de weidse wereld ontdekken door te lopen, klimmen, zwemmen en te zeilen met je zeilboot. Er is zelfs een glider aanwezig zoals we die al zagen in Zelda: Breath of The Wild. Het intrigerende is dat het hoofdpersonage Tchia over magische krachten beschikt waarmee ze haar ziel kan verplaatsen in wilde dieren en zo de controle over hen kan overnemen. Tot slot zit er ook nog een volledige ukelele-simulator in de game waarmee je digitaal nummers kan spelen.

Tchia is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: