fbpx

Sweet Tooth Season 2 is vanaf 27 april te zien op Netflix

Ik vond Sweet Tooth een heel aangename serie om naar te kijken. Ik ben dan ook blij dat het tweede seizoen vanaf volgende maand te zien is op Netflix. Ook de trailer ziet er goed uit.

De held van dit verhaal is Gus, alias Sweet Tooth, een mens/hertshybride geboren aan het begin van een plaag. De ziekte lijkt alleen mensen te treffen en niet deze hybriden die rond dezelfde tijd geboren worden. Deze jonge generatie hybriden wordt nu opgejaagd door mensen die wanhopig op zoek zijn naar een geneesmiddel.

Vanaf 27 april te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: