fbpx

Dikken ambras op de wereldpremière van Evil Dead Rise

Op 15 maart vond de wereldpremière plaats van Evil Dead Rise op het South by Southwest event in aanwezigheid van mister Evil Dead himself Bruce Campbell. Al zal die zich die wereldpremière een ietsje anders voorgesteld hebben…

Na het bekijken van de film, met daarna een Q&A sessie, besloot een boze fan dat het tijd was om zijn mening te uiten over de film.

De man werd benaderd door het personeel van South by Southwest nadat hij in slaap was gevallen en riep iets onverstaanbaars als antwoord. Toen de zaal stil werd om hem uit te horen, schreeuwde hij: “This movie fucking sucks!” en gooide een lege emmer popcorn in de lucht.

Het publiek barstte onmiddellijk uit in boegeroep. Maar toen bemoeide ook Bruce Campbell zich in de discussie en hij sprak de gevleugelde woorden: “What are you doing here? Get the fuck out of here!

En zoals dat gaat dezer dagen ging de discussie natuurlijk viraal op Twitter…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: