fbpx

Netflix brengt dit jaar 40 games uit voor hun abonnees

Netflix Games

Wist je dat je games kon spelen in de mobiele versies van de Netflix-app? Momenteel staan daar zo’n 15 games op je te wachten, waaronder het prachtige Valiant Hearts: Coming Home, maar daar komen er dit jaar nog 40 bij!

Dat heeft Netflix bekend gemaakt via een persbericht. Opvallende naam in het lijstje is een game van Ubisoft. Vanaf 18 april is Mighty Quest: Rogue Palace beschikbaar via Netflix. Deze maand komen Highwater en Terra Nil nog beschikbaar.

Verder maakte Netflix ook bekend dat de twee prachtige Monument Valley-games volgend jaar naar de Netflix-app komen.

Volgens Netflix zouden er zo’n zeventig games in de planning staan voor Netflix Games. Daarvan zouden er ook nog eens zestien ontwikkeld worden door Netflix zelf.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: