Netflix lost eerste trailer voor mobiele game Valiant Hearts: Coming Home

Valiant Hearts Coming Home

Als je de foto bij dit artikel bekijkt, komt Valiant Hearts je misschien wel heel bekend voor. Valiant Hearts: The Great War was namelijk een uiterst meeslepende en emotionele game uit 2014 die ontwikkeld en uitgegeven werd door Ubisoft.

Ubisoft gaat met Netflix samenwerken om de reeks nieuw leven in te blazen. In 2023 moet Valiant Hearts: Coming Home verschijnen: een mobiele game exclusief voor Netflix-abonnees. Dit wordt bovendien de eerste van drie mobiele games waar beide partijen aan gaan werken.

Valiant Hearts: Coming Home speelt zich net zoals zijn grote broer af tijdens de Eerste Wereldoorlog en moet volgens Netflix opnieuw een oprechte en emotionele, verhalende game worden. We volgen vier helden die proberen om te gaan met een overweldigende oorlog. In een deel van de game volgen we de Harlem Hellfighters; de eerste Afro-Amerikaanse infanterie-eenheid die meevocht in de Eerste Wereldoorlog. 

Valiant Hearts: Coming Home wordt trouwens ontwikkeld door het originele team achter Valiant Hearts: The Great War, dus qua sfeer moet het helemaal goedkomen!

Valiant Hearts: Coming Home is vanaf begin 2023 via de mobiele Netflix-app exclusief beschikbaar voor abonnees.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.