Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 48 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Nu ik Evil West heb uitgespeeld in 20 uur is het tijd om aan iets nieuws te beginnen. The Callisto Protocol heb ik nog niet, dus zal het The Devil In Me worden vermoed ik. Maar ook het nieuwe seizoen in Fortnite is gestart en dus moet mijn battle pass natuurlijk opbrengen.

Dit weekend ga ik eens films zien op Netflix. Op mijn lijstje staan onder andere Medieval, Troll en Warriors of the Future. En tussendoor verder genieten van het geniale Wednesday natuurlijk!


MrRolfson

Nadat ik vorige week mijn wandelschoenen had aangetrokken om naar Toverland te gaan met de kinderen, heb ik me de afgelopen week regelmatig in een wijde hiphop broek met bijhorend oversized t-shirt gehesen.

Niet om de hiphopper uit te hangen, maar om mezelf helemaal onder te dompelen in de wereld van Need For Speed Unbound. Mijn bevindingen (zonder foto’s) vind je snel terug op deze fijne website!


Yakkoi

Aangezien ik nog wat congédagen over heb, wordt het ditmaal een lang weekend! Afgezien van een secret santa dagje op zondag, wordt de rest van dat weekend uitbesteed aan videogames. Na 42 uur begin ik te naderen bij het eind van God of War Ragnarök. Een prachtige game, maar het begint nu wel wat lang te duren. Ik verwacht het einde van het hoofdverhaal dit weekend wel te halen, en daarna kam ik alles verder uit tot ik die platinum trophy in m’n bezit heb.

Verder hoop ik de code voor de Jurassic World Evolution 2: Malta-uitbreiding nog te ontvangen, zodat ik nog eens een dinosauruspark kan onderhouden. Qua series finish ik momenteel nog een klassiekertje opnieuw, Prison Break, en ben ik van plan om hierna Severance en Ted Lasso eens een kans te geven op Apple +. Nogmaals dank aan Sony voor die paar gratis maanden!


RoMa

Alles op de laatste uren van The Callisto Protocol! Ondanks de flauwere scores hier en daar amuseer ik mij enorm met deze nieuwe horror van Glen Schofield. Er zijn mankementen maar die sfeer, die sound, die vibes… Dead Space is zo aanwezig and I love it. Ik kon maar laat aanvangen met de game maar de review volgt snel!

Naast Callisto vind je me ook terug in Al-Mazrah. Ik raak steeds meer verknocht aan Warzone 2.0. Ook Rocket League kent een kleine revival en de eerste momenten Elden Ring zijn zowaar ook net gepasseerd! Maak dat mee.


Frumberto

Na een ongewilde gaming pauze neem ik een vliegende start met World of Warcraft: Dragonflight. Blizzard laat zien dat een WoW-killer nog even op zich zal laten wachten. In mijn review lees je waarom Dragonflight de juiste moment is om te (her)starten met het MMORPG genre.

Het derde seizoen van His Dark Materials, gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Philip Pullman, is sinds kort te bekijken op Streamz. De reeks van BBC en HBO is gebaseerd op de boeken van Philip Pullman en gaat over de jonge wees Lyra, die leeft in een onderdrukte maatschappij, maar poorten kan openen naar parallelle universums. Dit is eveneens het laatste seizoen voor deze serie, dus het belooft een episch slot te worden!


Jim

Naast het kiezen van tegels voor geplande verbouwingen volgend jaar word er ook tijd gemaakt voor onze favoriete hobby uit te oefenen. Ik heb het dan niet over kleiduif schieten maar over gamen uiteraard.

Ik zal me net als Frumberto terug verdiepen in een MMORPG en in mijn geval is dit New World. Rip backlog deel 243. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met het geweldige Pentiment waar er rond iedere hoek in het dorpje Tassing weer een moord plaatsvindt.

Zondag sluiten we het weekend af met een gezellig etentje ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van mijn mama. Bijna op pensioen moeder!


Ardtieboy

Dit weekend ga ik aan de slag met de nieuwe Hearthstone-uitbreiding. In tegenstelling tot andere uitbreiding ben ik ditmaal niet voorbereid; ik zal me dus goed moeten inlezen voor ik eraan begin. Als ik nog een gaatje vind, ga ik ook aan de slag met Pokémon Scarlet. Ik ben bijna helemaal door het spel geknald en kan dus binnenkort ongestoord fulltime shinies hunten.

Voor de rest ga ik misschien ook nog eens een goeie, ouwe Shrek-film bekijken. Puss in Boots 2 heeft namelijk weer het één en ander getriggered bij mij.


auron_sagara

Aankomend weekend staan er twee reviews centraal op het menu. Ik was al even bezig met de review van Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. Deze komt dus zeker nog op onze website voor de release.

De andere game waar ik me de afgelopen dagen in heb vastgebeten is Marvel’s Midnight Suns. Deze zal ook snel op onze geweldige website verschijnen.

Qua series heb ik met het vrouwtje The Walking Dead uitgekeken en gaan ons richten op het derde seizoen van War of the Worlds.


High_LordWolnir

Na een hectische week op het werk is het weekend meer dan welgekomen. Momenteel ben ik bezig aan een tweede playthrough van Resident Evil Village. Ditmaal in hardcore modus en in third person, wat ik nog steeds verkies boven first person in singleplayer games. Eens ik de main story met Ethan voltooid heb, begin ik aan de story DLC waarin Rose centraal staat.

Verder is het gloednieuwe seizoen in Fortnite vorig weekend van start gegaan. Dat betekent dat er tussendoor de nodige potjes gespeeld zullen worden om zo alle tiers van de Battle Pass weer binnen te lijven. Al is het voorlopig nog wat wennen aan de nieuwe map. Minder wennen is het aan Call of Duty: Modern Warfare II waar ik voorlopig al heel wat uren heb ingestoken. De multiplayer blijft voorlopig enorm amusant.

Qua series begin ik aan seizoen 4 van Gotham en herbekijk ik voor de duizendste maal de beste serie die ooit is gemaakt: Band of Brothers.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.