Nieuw Suicide Squad: Kill the Justice League-beelden onthullen Batman

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag nieuw beeldmateriaal uitgebracht voor Rocksteady Studios’ Suicide Squad: Kill the Justice League, met voor het eerst Batman als een van de gehersenspoelde Justice League-tegenstanders die in de weg staan van Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark.

De video, voor het eerst getoond tijdens The Game Awards, laat de eerste ontmoeting tussen het team en de legendarische Dark Knight zien, terwijl ze zich realiseren dat hij nu een ernstige bedreiging vormt.

Aan het einde van het filmpje wordt hulde gebracht aan de geliefde, onlangs overleden acteur Kevin Conroy, die voor de laatste keer zijn iconische rol vervult als de stem van Batman in Suicide Squad: Kill the Justice League – dezelfde rol die hij op professionele wijze vervulde in Rocksteady’s Batman: Arkham-serie.
 
De releasedatum voor Suicide Squad: Kill the Justice League is vandaag ook officieel bevestigd. Spelers kunnen deze third-person shooter vol actie en avontuur induiken op 26 mei 2023, wanneer het spel wereldwijd wordt gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)