The Lords of the Fallen toont nieuwe gameplay

Tijdens The Game Awards onthulden CI Games en Hexworks hun eerste gameplay trailer van The Lords of the Fallen.

De reboot van de hit uit 2014, The Lords of the Fallen, neemt spelers mee op een geheel nieuw episch avontuur door een uitgestrekte wereld, die in de kern verdeeld is tussen het rijk van de levenden en dat van de doden.

De trailer (ingesproken door Milly Alcock van House of the Dragon) is volledig in-game opgenomen en biedt een eerste blik op de duistere fantasywereld van Hexworks, die in 2023 naar de pc en de nieuwe generatie consoles komt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)