Bungie lanceert nieuwe dungeon in Destiny 2 genaamd Spire of the Watcher

Bungie lanceerde een nieuwe dungeon in Destiny 2 genaamd Spire of the Watcher. Spelers infiltreren in fireteams van drie spelers een faciliteit op Mars om te helpen om de Warmind Rasputin te herstellen. 

Spelers kunnen vier Legendary-wapens, een nieuwe armor-set en de nieuwe Exotic-boog Hierarchy of Needs verdienen. Ook kunnen ze een nieuwe Seal en titel genaamd WANTED vrijspelen. Spelers die de Seal voltooien krijgen de mogelijkheid om de WANTED-speld te kopen via Bungie Rewards. 

Spelers die vandaag de Spire of the Watcher willen infiltreren kunnen The Witch Queen Digital Deluxe Edition of The Witch Queen Dungeon Key kopen voor 2000 Silver. Deze aankoop bevat ook toegang tot Duality, de eerste Year-5 dungeon. In het huidige seizoen, Season of the Seraph, helpen Guardians de Warmind te herbouwen ter voorbereiding op Destiny 2: Lightfall.

Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023. Spire of the Watcher is nu speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via de Epic Games Store en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)