fbpx

Waanzinnige statistieken Elden Ring: gamers legden 9 miljard keer het loodje

Elden Ring

Elden Ring blijft de gemoederen bedaren. Niet geheel ontterecht natuurlijk, want heel wat crewleden zijn nog steeds razend enthousiast over de game. Niet voor niets sleepte de game de Pragalicious Game of The Year 2022 in de wacht!

Maar we zijn gelukkig niet de enigen die zo over Elden Ring denken. De game verkoopt nog steeds erg goed en dat resulteert in enkele indrukwekkende statistieken die op de officiële website gedeeld werden.

De infographic gaat best de diepte in, maar ik heb toch even de leukste en meest interessante weetjes er uit gehaald voor jou:

  • Er vonden 5,9 miljard Boss Battles plaats
    • Malenia, Blade of Miquella is de populairst Boss
  • Gamers stierven allemaal bij elkaar 9 miljard keer in Elden Ring
    • 14% van deze sterfgevallen hadden en val als oorzaak
  • Er werd 1 miljard keer om hulp gevraagd via Summons
  • Blessing of The Erdtree is meest gekregen Incantation

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: