fbpx

Trust introduceert nieuwe PS5-headset Forta

Na de release van de eerste headset met een officiële PlayStation-licentie in 2020, de GXT 488 Forze voor PS4, introduceert Trust nu de gloednieuwe GXT 498 Forta Gaming Headset voor PS5-consoles.

Disclaimer: we hebben de headset niet getest, de info komt uit het persbericht.

In navolging van de Forze headset is de Forta een nieuwe aanvulling op het huidige Trust Gaming portfolio. De headset is specifiek ontworpen voor de PS5 consoles en biedt gamers unieke functies die hen de beste game-ervaring tot nu toe moet geven.

Dankzij het milieuvriendelijke ontwerp van gerecycled plastic kunnen gamers met een gerust hart gamen. Krachtige 50 mm drivers en 3D-audio stellen spelers in staat om volledig op te gaan in de game en hen mee te nemen naar het hart van de actie. Een afneembare ruis-onderdrukkende microfoon zorgt voor heldere en duidelijke communicatie met teamgenoten, terwijl een gewatteerde hoofdband, beweegbare oorschelpen en duurzame zachte over-ear pads urenlang gamecomfort bieden. Net als zijn gebruikers is de Forta er voor de lange termijn.

De nieuwe headset is niet alleen ontworpen met het oog op beter gamen, maar ook met extra gemak. Gebruikers genieten van eenvoudige plug-and-play mogelijkheden om aan de slag te gaan met de Forta. De headset is compatibel met PS5 consoles, PS4 consoles en PC. Een 1.2m kabel stelt gamers in staat om te spelen vanaf elke plek in de kamer die ze willen. De on-ear volumeregeling en de optie om de microfoon te dempen, stelt gebruikers in staat om te horen en gehoord te worden wanneer ze willen.

De Forta is verkrijgbaar in zwart en wit en is nu beschikbaar voor €49,99. Bij een bestelling van de Forta bij Coolblue ontvang je gratis een GXT 260 Cendor headsetstandaard van Trust en bij een bestelling van de Forta bij Bol.com ontvang je de Trust GXT 254 dubbel oplaaddock voor PS5 controllers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: